Huiswerkinstituut Hoevelaken

Aan de Meerveldlaan 2L, vindt u onze locatie voor huiswerkbegeleiding in Hoevelaken. Huiswerkinstituut Hoevelaken is ontstaan na de overname van Huiswerk Coaching Hoevelaken van Alexander Gijsen op 1 augustus 2019. Toen Alexander in 2019 besloot zijn carrière een andere richting te geven, heeft Peter, samen met zijn vrouw Karin, Huiswerk Coaching Hoevelaken overgenomen en is de naam gewijzigd in Huiswerkinstituut Hoevelaken. 

Peter Bankert en Karin Bankert - Willemsen

Graag stellen wij ons voor!

Het team van Huiswerkinstituut Hoevelaken bestaat uit medewerkers die zich dagelijks inzetten om onze leerlingen tot de beste prestaties te motiveren! 

Over Peter

Peter heeft tijdens zijn loopbaan veel trainingen en cursussen gevolgd en heeft de nodige certificaten behaald. Gevat door het leer- en studeervirus heeft hij ontdekt wat leren te leren betekent. Peter heeft zowel op de vakgebieden techniek, communicatie, bedrijfseconomie, informatica, verandermanagement als onderwijs gestudeerd. In de avonduren heeft hij meerdere studies op bachelor- en masterniveau afgerond (HBO Communicatie, HBO Vakdocent, HBO Verandermanagement, HBO Leiderschap, Bachelor ICT en Master of Business Information). 

​Vanuit zijn werkervaring binnen het vakgebied ICT-verandermanagement heeft hij meerdere collega's begeleid, gecoacht en getraind. Naast de reguliere huiswerkbegeleiding van het VMBO, HAVO, VWO en MBO, biedt Huiswerkinstituut Hoevelaken ook specifieke studiecoaching voor HBO en WO studenten.

​In eigen woorden

'Het vergaren van kennis loopt als een rode draad door mijn leven. Vanuit de verschillende gevolgde trainingen en studies heb ik ontdekt waar mijn werkelijke passie ligt: het overbrengen van kennis. Dit is voor mij al vroeg begonnen. Binnen de opleiding tot onderofficier bij de landmacht hadden de lessen over didactische vaardigen en het geven van trainingen al mijn bijzondere aandacht en interesse. Door de tijd heen heb ik zowel privé als binnen mijn werk meerdere mensen opgeleid, getraind en gecoacht.

 

Mensen om mij heen omschrijven mij als een leergierig en vrolijk persoon. Een persoon die rust uitstraalt, weet te verbinden en heel goed in staat is te motiveren en inspireren. Vanuit mijn ervaringen in het bedrijfsleven weet ik wat het is om te communiceren binnen verschillende lagen van een organisatie. Deze ervaringen zet ik nu volop in bij het begeleiden van de studenten met verschillende achtergronden en niveaus.

 

Ik ben een enthousiaste en communicatief vaardige professional met ruime ervaring op het gebied van veranderen. Door de tijd heen heb ik mijzelf continu ontwikkeld. Deze ontwikkeling heb ik uiteindelijk omgezet in het starten van een eigen onderneming op het gebied van onderwijs. Het is voor mij telkens weer een uitdaging een leerling of student leren te plannen en leren te leren. Het plezier en enthousiasme op het moment dat ‘het kwartje’ bij de leerling of student werkelijk valt en zich uit in positieve resultaten is keer op keer een bijzondere ervaring die buitengewoon aanstekelijk werkt!'

Over Karin

Karin heeft zowel de HBO Bedrijfskunde als de HBO Coaching afgerond en is zowel gecertificeerd Agile coach als MILS coach. Op dit moment is zij bezig met de afronding van haar bachelor Management. Met als achtergrond haar HBO coaching, als Agile coach en als gecertificeerd MILS coach, ondersteunt Karin de huiswerkbegeleiding en studiecoaching. 

Karin heeft brede ervaring met het coachen van zowel jongeren als volwassenen. De ervaring van het coachen en begeleiden van jongeren heeft zij opgedaan binnen de zwemsport. Meerdere jaren achtereen heeft zij kinderen van alle leeftijden zwemles gegeven en geholpen met het behalen van een zwemdiploma. Daarnaast is zij 10 jaar teammanager van het in de eredivisie spelende Dames-1 waterpoloteam van ENC Arnhem geweest. Haar ervaring met het coachen van volwassen heeft zij als coach binnen het coachingsnetwerk van haar werkgever, de nummer één schadeverzekeraar van Nederland, opgedaan. Ook Karin zet haar brede ervaring in bij het begeleiden en coachen van leerlingen en studenten van Huiswerkinstituut Hoevelaken.

Over ons team in Hoevelaken

Anouk is als studiecoördinator verantwoordelijk voor de dagelijkse huiswerkbegeleiding. Na het behalen van haar VWO diploma Economie en Maatschappij, heeft Anouk in 2018 haar Bachelor Rechtsgeleerdheid met als specialisatie notarieel recht, aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Op basis van haar stages en werkervaring bij zowel juridische als notariële werkgevers wil zij graag naast haar werk verder studeren. Anouk is in 2019 gestart met de master Bestuur en Beleid aan de Universiteit van Utrecht. Met haar opleiding en werkervaring is zij een welkome aanvulling!

Qwenda is als studiecoördinator verantwoordelijk voor de dagelijkse huiswerkbegeleiding. Na het behalen van haar diploma Hoger Toerisme en Recreatief Onderwijs aan Hogeschool INHolland te Amsterdam, is zij gaan werken voor verschillende reisorganisaties. Inmiddels heeft zij vanuit verschillende functies als coördinator, project manager en supervisor ruime ervaring in het leiding geven. Ze heeft daarnaast zowel theoretische als praktische ervaring op het gebied van de moderne talen. Met deze ervaring en achtergrond heeft Qwenda de overstap gemaakt naar het onderwijs. Hierdoor past zij prima in de rol van coördinator en is zij de perfecte aanvulling op ons team.

Tomas is na het behalen van zijn bachelor Scheikunde aan de Universiteit Utrecht gestart met de master Nanomaterials Science aan de Universiteit Utrecht. Tomas geeft bijlessen in scheikunde, natuurkunde, biologie en wiskunde.

Rivka heeft haar VWO afgerond en studeert sinds 2019 Kunstmatige Intelligentie aan Radboud Universiteit in Nijmegen. Rivka geeft bijlessen in meerdere vakken.

Dorrith is, na het behalen van haar HAVO diploma, gestart met de studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool Saxion te Deventer. Dorrith is een van onze begeleiders en waarnemend studiecoördinator.

Roos heeft het VWO afgerond en start in september 2020 de opleiding Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Roos is een van onze begeleiders en geeft bijlessen.

Jorinde heeft het VWO (Gymnasium) afgerond en studeert op dit moment Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Jorinde is een van onze begeleiders.

Isis is bezig met het afronden van haar VWO. Isis is een van onze begeleiders.

Als u meer over ons wilt weten, neem dan gerust contact met ons op!